A Stabil-Téka Épület és Lakásfenntartó Bt. 1993.12.08.-án került megalapításra. Alapító tagjai Hegyesdi Jenő László ügyvezető igazgató, aki diplomás építészmérnök, rendelkezik a társasházkezelés végzéséhez szükséges műszaki végzettséggel valamint Borza Lászlóné gazdasági vezető ki kellő gazdasági, számviteli és pénzügyi ismeretekkel rendelkezik.

Vállalkozásunk mintegy 22 éve foglalkozik társasházak folyó és általános ügyeinek intézésével. Jelenleg 16 társasház több mint 3000 lakása (albetét) kezelésére kaptunk bizalmat, melyek jórészt a XIV. kerületben, de a X. és a XVII. kerületben is találhatóak.

Munkánkat segíti egy pénzügyi, számviteli asszisztens valamint egy épületgépészeti szakképesítéssel rendelkező műszaki kollega, illetve a társasházak könyvelését végző könyvelőiroda, mely irodánkba kihelyezett könyvelővel működik együtt velünk.

Cégünk tagja a Társasházak Országos Szövetségének, melynek vezetőivel szoros munkakapcsolatot ápolunk a gyors információ csere és a sikeres együttműködés reményében.
Társaságunk rendelkezik felelősségbiztosítással, értéke 15.000.000.-Ft, mely a Generali Biztosító Zrt-nél került megkötésre.

Az általunk kezelt társasházak közül 5 épület sikeresen pályázva a „Panel Program” keretein belül, 3 épületünk pedig a lakóközösség összefogásával önerős beruházással újult meg. Minden beruházásnál a legmesszebbmenőkig törekedtünk a gazdaságosság mellett a minőség-ár egyensúlyra, valamint nem csak az egyes lakások, hanem a teljes lakóközösség közös terheinek csökkentésére is.

Igyekszünk az állandó, megbízható színvonal megtartása mellett a megújulásra, fejlődésre, elengedhetetlennek tartjuk a képzéseken, konferenciákon való részvételt, a jogszabályi háttér naprakész ismeretét. Saját fejlesztésű nyilvántartási programunk mellett fontosnak tartjuk a technikai fejlesztések kihasználását, minél szélesebb körű bevonását munkánkba illetve ügyfeleink tájékoztatásába.

Innovációnk részeként társaságunk 2015.08.01.óta Stabil-Téka Épület és Lakásfenntartó Kft. néven folytatja tevékenységét, egyben folytatva a hagyományt továbbra is legfőbb céljaként tűzte ki maga elé, hogy ügyfeleit a leghatékonyabban, leggyorsabban és körültekintően szolgálja ki, védje érdekeit és óvja értékeit.